четвер, 21 листопада 2013 р.

День відкритих дверей - 2013

/Files/images/00011.jpg

У стінах загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів № 1 ім. Т. Шевченка традиційним став День відкритих дверей для майбутніх першокласників та їх батьків, що скликав цьогоріч усіх бажаючих у четвер, 21 листопада . У вечірню пору навчальний заклад наповнили дитячі голоси, допитливі оченята цікаво та замріяно споглядали побачене, а батьки уважно обмірковували почуте. Презентували школу директор Березицька Наталія Василівна та заступник з НВР в школі І ступеня Білоус Тетяна Дмитрівна. Із їх виступів учасники зустрічі дізналися про успіхи, досягнення, конкурентоспроможність нашої школи та перспективи на майбутнє.
Батьки та діти мали можливість познайомитися ближче з вчителями, що проводять набір учнів до 1 класу на 2014-2015 навчальний рік. Із захопленням зустрів зал талановитих учнів, які через художнє слово, дитячу пісню, запальний танок також пропагандували свою рідну школу.
Продовжила урочисту частину свята подорож школою та майстер – клас від керівника колективу бально-спортивних танців «Лідер» Олександра Бузіна, неодноразового лауреата та переможця Всеукраїнських та Міжнародних турнірів із бально-спортивних танців.
Головні герої нашого свята – це, звичайно, майбутні першокласники.
Під оплески їх запросили на імпровізовану сцену учні нашої школи та пригостили святковим короваєм.
Свято - це завжди приємно, яскраво та захоплююче. Але невпинно минає час і не за горами той день, коли у квітковому різнобарв’ї першовересня доведеться переступити шкільний поріг справжнім першокласником. Тож бажаємо тобі успіху, дошколярику!Радо чекаємо в стінах рідної школи!

А з 27 листопада на базі школи розпочинає роботу «Школа майбутнього першокласника» за програмою «Розвиваємо, навчаємо, виховуємо». Початок занять - о 16.00.

Немає коментарів:

Дописати коментар