пʼятниця, 1 травня 2015 р.

Державна підсумкова атестація в початковій школі у 2014 році


У 2013/2014 навчальному році державна підсумкова атестація у початковій школі проводиться з української мови (мова та читання) та математики

У початковій школі державній підсумковій атестації у 2014 році підлягають результати навчальної діяльності учнів четвертих класів з української мови (мова і читання) та математики.
У навчальних закладах з навчанням мовами національних меншин можуть підлягати атестації результати навчальної діяльності з мови навчання (мова і читання).
Державна підсумкова атестація проводиться в усіх загальноосвітніх навчальних закладах відповідно до календарного планування на другому чи третьому уроці, окрім понеділка та п’ятниці.
Зміст завдань для державної підсумкової атестації сформовано відповідно до вимог, викладених у Програмах для 1–4 класів середньої загальноосвітньої школи (К.: Початкова школа, 2006, 2007).
На проведення атестації з кожного предмета відводиться 1 академічна година. В один день можна проводити атестацію лише з одного предмета.
Завдання державної підсумкової атестації виконують усі учні, окрім тих, які з поважних причин (хвороба, довготривале перебування на лікуванні, участь у спортивних змаганнях, переїзд на інше місце проживання, природні катаклізми) не можуть брати участь у їх виконанні. У такому разі оцінки за державну підсумкову атестацію виставляються цим учням за результатами річного оцінювання.
Додаткові види перевірочних робіт у 4 класах не проводяться.

Немає коментарів:

Дописати коментар